PREMIUM ORGANIC CHOCOLATE

De premium chocolade van Australian is van topkwalitieit. Absolute perfectie in chocolade, verkregen door een ambachtelijke bereidingswijze en de compromisloze keuze voor een zeer hoog cacaopercentage. Bij de bereiding van onze chocolade producten maken wij gebruik van de beste natuurlijke ingrediënten. 

Australian levert continuïteit en bouwt aan de toekomst van premium chocolates. Australian staat voor een onvergetelijke ervaring: de kick van nieuw en anders, het spel van aandacht en verleiding.

De wereld afstruinen op zoek naar de beste telers dat is voor onze chocolatiers een combinatie van plicht en plezier.
Cacaobonen vinden van de mooiste kwaliteit en deze vervolgens omvormen tot een superieure chocolade couverture om onze Australian Lovers nog meer te ‘pleasen’ daar gaan we voor.


 

QUALITY

Australian streeft continu onvoorwaardelijk naar nieuwe ontwikkelingen. Ons team heeft een instinct en passie voor alternatieve vormen van expressie, erkent het belang van eerlijke en biologische ingrediënten en tevens de noodzaak om de zuiverheid van de smaak te behouden.

 

LOVINGLY CRAFTED BY...

Met veel passie, zorg en liefde bereiden onze masterchocolatiers de chocoladeproducten vers voor u in ons eigen chocolade-atelier. 
 

QPP FOR A BETTER LIFE 

Australian heeft als onderdeel van haar DNA de productie van chocolade vanuit de Quality Partner Program (QPP). Dit betekent dat onze chocoladeproducten gemaakt zijn van eerlijke cacaobonen welke op een maatschapplijk verantwoorde manier (mens/milieu) het productieproces hebben doorlopen.

 

ORIGINAL AND ORGANIC

De biologische oorsprong van Australian komt terug in een groeiend assortiment Organic producten. Zo koppelt de Premium Organic Collection de hoge kwaliteits standaard van Australian aan de strenge eisen die gelden voor biologische producten.

 

ONLY NATURAL

Een onvoorwaardelijk speerpunt waar Australian voor staat is de bereiding met natuurlijke ingrediënten. Deze worden vanuit de hele wereld ingekocht, waarbij alleen het allerbeste goed genoeg is. Dit maakt het gebruik van kunstmatige toevoegingen overbodig.

 

VERY PURE

De kwaliteit van Australian chocolade wordt mede bepaald door het hoge aandeel caco ten opzichte van de overige ingrediënten zoals suiker en melk. In onze chocoladeproducten proef je alleen de allerbeste chocoladesoorten. Deze bevatten een cacaopercentage dat oploopt tot meer dan 70%.

 

ALWAYS FRESH

Voor de bereiding van de producten maken we gebruik van ingrediënten in hun puurste vorm. Daarbij worden alle grondstoffen die ons chocoladeatelier gebruikt dezelfde week nog verwerkt in de producten.
 

HANDMADE

Naast puur natuurlijke ingrediënten staat Australian voor een ambachtelijke bereidingswijze. Alle producten worden handgemaakt. Hoe dit ambachtelijke productieproces verloopt kunt u onderaan de pagina vinden.

Artikelen: