Recept van de maand: freakshake met curcuma latte!
Het nieuwe recept van de maand is een absolute aandachtstrekker. Een fotogenieke, over the top shake: de freakshake. Ken jij 'm al? Een trend in de grote steden en op social media. Wij maakten een echte TerraSana-shake, die (de toppings niet meegerekend) tóch best gezond is.

Kurkuma-fruitsmoothie

De shake zelf bestaat uit fruit, kokosmelk en curcuma latte. Klinkt goed, toch? Als je er echt een feestje van wilt maken, maak je natuurlijk je eigen vegan karamelsaus en top je de shake af met choco-treats, wafels en één van de nieuwe snackmixen.

Kokosmelk opkloppen = vegan room

Als je onze blikjes kokosmelk in de koelkast bewaart, ontstaat een dikke laag aan de bovenkant. Deze laag kun je opkloppen met een mixer. Zo krijg je heerlijke vegan 'room'. Het duurt zo'n 3-5 minuten. Let op: meestal is een nacht in de koelkast genoeg, maar hoe snel het vet zich scheidt van het vocht is afhankelijk van wanneer de kokosmelk geproduceerd is. Dus hoe lang de kokosmelk al in het blikje zit. Iets 'jongere' kokosmelk heeft soms wat meer tijd nodig. Je kunt heel gemakkelijk checken of het hard geworden is door het blikje een paar keer om te draaien. Je voelt dan vanzelf of de kokosmelk nog vloeibaar is.  

Probeer het eens uit. Deze freakshake is voor iedereen die eens goed uit wil pakken of zichzelf (en anderen) eens goed wil verwennen met lekker eten!

De TerraSana-freakshake van de eeuw: met een kurkuma-fruitshake en overdreven toppings van allerhande choco-treats, wafels en homemade karamel.

terug