NIEUW! Naanbrood
Yes, weer 2 heerlijke nieuwe producten! Deze keer hebben we naanbrood aan het Mediterrane assortiment toegevoegd. Verkrijgbaar in twee smaken: naturel en met knoflook en kalonji (een soort zwarte komijn).

Hoe eet je naan?

Naan is van oorsprong oosters of Indiaas, maar past ook helemaal in het Mediterrane dieet. Het is een perfecte basis voor een veelzijdig voorgerecht of borrelplank. Ook kun je naan als pitabroodje of pizzabodem gebruiken en er heerlijk mee dippen in allerlei Mediterrane sauzen, dips en delicatessen. Naan wordt ook veel gegeten bij (Indiase) curry’s.

Puur recept!

Deze naan is puur. Geen onnodige ingrediënten, geen ingrediënt te veel. Het bevat geen meel met toegevoegde vitaminen en mineralen, suiker of aroma’s. Gewoon puur natuur. En daarnaast is de smaak ook gewoon super!

Snel klaar

Wist je dat dit naanbrood maar 3-4 minuten nodig heeft in de oven? Zo kun je in no-time een heerlijke maaltijd klaarspelen.

TerraSana naanbrood naturelTerraSana naanbrood met knoflook en kalonjizaden

Heerlijke Indiase curry van rode linzen. Met kurkuma, mosterdzaad en kokosmelk. Lekker met naan!
 

terug