Dipje? Combineer met deze nieuwe crackers!

Heb jij standaard om 4 uur trek in iets lekkers? Iets waar je geen moeite voor hoeft te doen, maar wat je zo weg kunt eten? Stel je voor dat je een lekkere hartige snack in je tas hebt zitten als je onderweg trek hebt. Of bij onverwachtse visite gewoon een lekkere avondsnack uit de kast tovert.
image
28 september 2021

Deze vierkante crackers helpen je bij je vieruurtje, elfuurtje of onderweg. Ze hebben een iets steviger bite dan gewone crackers. Maar wat ze écht speciaal maakt, is het Japanse tintje. Dit zijn de twee smaken:

  1. Crackers met tamari
  2. Crackers met furikake (= twee kleuren sesam en nori zeewier)

Waar de furikakecrackers een basis hebben van tarwe, zijn de tamaricrackers gemaakt van tarwe, sesam en haver. Leuk weetje: we gebruiken onze eigen tamari in de crackers. Zo weet je zeker dat de kwaliteit tot in de puntjes klopt.

Dipje?

Deze crackers zijn het allerlekkerst met een lekkere dip. Maak bijvoorbeeld je eigen hummus, muhammara, baba ganoesh of gebruik onze olijventapenade, pesto of hummus als je weinig tijd hebt.

Wil je ze uitproberen? Je koopt de crackers in de (online) biowinkel. Bij www.bewustwinkelen.nl vind je onze nieuwste producten altijd. Je bestelt heel gemakkelijk online en haalt je bestelling op in een winkel bij jou in de buurt. Doen!