Je lichaam is een tempel. Dat snappen we. Daarom is alleen het beste goed genoeg. Pure ingrediënten, zonder onnodige toevoegingen. Gewoon écht eten, waar je op kunt bouwen. Zoals deze Thaise curry’s gemaakt door échte currychefs.
In een échte Thaise currypasta groen en rood, proef je rijke smaken zonder dat er één overheersend is. De Thaise curry’s met jackfruit zijn fris en lichtpittig. Jackfruit is een vrucht die qua structuur lijkt op kip en daarmee perfect in de vegan keuken past. De curry’s en currypasta’s zijn duurzaam geproduceerd op een van de eerste biologische boerderijen in Thailand.
Spill the dish, wat maakt deze curry zo uniek?
🌱 Bomvol biologische kruiden en specerijen
🌱 Zonder extra water
🌱 Zonder toegevoegde suiker
🌱 Gemaakt door een currychef
🌱 Duurzaam geproduceerd op een biologische boerderij in Thailand
De lekkere currygerechten maak je af met naan. Ja echt, ze smaken ook heerlijk bij Thaise curry’s. Of maak een vegan Indiase massaman curry en serveer er naan bij. Verkrijgbaar in naan-knoflook of naturel. Warm de naan enkele minuten op in de oven. Dat maakt je Thaise of Indiase tafel helemaal af!
In het voorjaar van 2022 wordt deze lijn uitgebreid met meer lekkers uit India. Waar de curry’s op hun beurt net zo lekker en kruidig zijn, en graag gegeten worden als in Thailand. Daarnaast komen er nog een aantal bijgerechten die zo goed zijn dat ze volstaan als lunch of lichte avondmaaltijd!
Combineer er de linzenchips bij als voor- of bijgerecht! Verrukkelijk als vegan ‘kroepoek’.
Wil je meer van de oriëntaalse lijn zien? De ingrediënten bekijken? Dat vind je allemaal op de pagina over de Aziatische keuken.
(Binnenkort) verkrijgbaar bij de biowinkel!