Gezonde innovatie-awards: genomineerd met 3 toppers!

image
13 januari 2022

We zijn genomineerd!

Voor de gezonde innovatie-awards. En dat niet één keer, maar DRIE keer. Dat is een huge compliment, want dat betekent dat we een aantal écht vernieuwende producten in de markt gezet hebben afgelopen jaar. En ja, ze doen het al goed, maar verdienen ze ook een prijs? Ja toch!

Dit zijn de 3 gelukkigen:

👉 Konjacpasta spaghetti

👉 Konjacpasta tagliatelle

👉 Vegan bolognesesaus

Zijn de konjacnoodles en vegan bolognesesaus gezonde innovaties?

Konjac in de vorm van noodles? Dat is nieuw! Dit bijzondere ingrediënt bevat nauwelijks calorieën en bestaat bijna alleen maar uit vezels. Maak je daar dus noodles van, dan heb je een low-carb, vetvrij en low-calorie alternatief voor pasta. Hoe cool is dat? Zo kun je met een glutenallergie of keto-dieet tóch lekker noodles eten. 

Konjacnoodles zijn nog niet zo wijdverspreid. In de meeste supermarkten kun je ze nog niet vinden, online moet je naar specialistische (sport)webshops. Maar die tijd is voorbij! Je vindt ze nu bij onder andere Ekoplaza, Gimsel en (drogisterij- of voedings-) webshops. 

En vegan bolognese van TerraSana? Dit product is vooral innovatief doordat we de vegan vleesvervanger seitan toevoegen. Dat is eens iets anders dan soja. Daarnaast is deze tomatensaus gewoon megalekker. Vol van smaak, precies de juiste hoeveelheid kruiden én lekker veel eiwit. Een klassieker voor iedereen die bewust en plantaardig eet. 

Zo breng je je stem uit

Ben jij fan van onze konjacnoodles of vegan bolognesesaus, en vind je dat ze een ster verdienen? Help ons een handje en make us WIN!

Klik één voor één op onderstaande links. Klik links onderin het scherm op de ster. Vul je naam en emailadres in en klik op verzenden.

Je maakt ook nog kans op een prijs, doen dus!

🥇 Maak de vegan bolognese van TerraSana de gezonde innovatie van 2021!

🥇 Maak de konjacspaghetti van TerraSana de gezonde innovatie van 2021!

🥇 Maak de konjactagliatelle van TerraSana de gezonde innovatie van 2021!

Gezonde innovatie awards banner

Dank je wel voor je stem!