Zomer in je bol? Maak vegan summerrolls met Luuks Kitchen

Zelf verse loempia’s maken? Dat is supersimpel. Luuks Kitchen bedacht een heerlijk recept voor vegan summerrolls: met noodles, groente en mango. Must-try!
image
22 september 2021

Supersnel een gezonde maaltijd

Ken je ze, die Vietnamese springrolls met verse groentevulling? Die je dipt in zo’n lekker zoetzuur sausje? Well, die summerrolls maak je dus supersnel zelf. Je hebt hooguit 10 minuten nodig. Je kookt de rijstnoodles 3-4 minuten, snijdt ondertussen de groente en mango en weekt de rijstvellen 5-10 seconden. That’s all!

Tip voor het weken van rijstpapier

Week het rijstpapier niet te lang. De vellen zijn nog hard als je ze uit het water haalt. Tijdens het maken worden ze vanzelf zacht. Als je ze te lang in het water legt, gaan ze kapot bij het rollen. Houd dus die 5-10 seconden aan.

Wil jij deze vegan summerrolls zelf maken?

summerrolls vietnamese springrolls luuks kitchen

Klik op de receptkaart om het recept te bekijken.

Het rijstpapier koop je bij de (online) biowinkel. Bij bewustwinkelen.nl kun je het nu direct bestellen. Ga je liever naar een fysieke winkel bij jou in de buurt? Check dan eerst of ze het product op voorraad hebben, of vraag of ze het product voor je bestellen.

Volg je ons al?