Avocadopasta met pesto

Glutenvrij
Vegan
Mediterraans
DinerPasta2-3 porties15 minuten bereiden
Delen:

Dit heb je nodig

Fusilli avena250 g
Avocado1
Pesto verde3
Limoen1/2
Peper en zoutnaar smaak
Rode uien2
Knoflook1 teentje
Courgette1
Hazelnoten bruin20 g

Keukenspullen

Grate

Chef

Holistik - Karlijn Visser

Online lifestyle platform voor de bewuste mens. Holistische manier van leven. Persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. Optimaliseren van lichaam en geest. Check holistik.nl

Zo maak je het

  1. Kook de pasta in 3-4 minuten gaar en spoel kort af met koud water.
  2. Pers de limoen en prak deze samen met de avocado, pesto en wat peper en zout tot een gladde saus.
  3. Snijd de rode ui fijn. Pers de knoflook. Snijd de courgette in reepjes.
  4. Fruit de rode ui in een koekenpan en voeg na 3 minuten de knoflook en courgette toe. Bak het geheel in 3-5 minuten gaar.
  5. Meng de avocadopesto met de pasta. Voeg het courgettemengsel toe.
  6. Rasp de hazelnoten met een fijne rasp en garneer de pasta hiermee.