Avocadopasta met pesto

Glutenvrij
Vegan
Mediterraans
Pesto pasta, the avocado way! Die lekkere romigheid is natuurlijk de kracht van avocado. Zo krijg je een lekkere vegan creamy pasta, die door kan gaan voor pasta of salade. Een gezond en vegan recept voor avocado pesto pasta.
DinerPasta2-3 porties15 minuten bereiden
Delen:

Dit heb je nodig

Gnocchetti di ceci250 g
Avocado1
Pesto verde3
Limoen1/2
Peper en zoutnaar smaak
Rode uien2
Knoflook1 teentje
Courgette1
Hazelnoten bruin20 g

Keukenspullen

Rasp

Chef

Holistik - Karlijn Visser
Holistik is een online lifestyle platform voor de bewuste mens. Karlijn staat helemaal voor een holistische manier van leven, persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. Het platform helpt je bij het optimaliseren van lichaam en geest. Check holistik.nl

Zo maak je het

  1. Kook de pasta in 3-4 minuten gaar en spoel kort af met koud water.
  2. Pers de limoen en prak deze samen met de avocado, pesto en wat peper en zout tot een gladde saus.
  3. Snijd de rode ui fijn. Pers de knoflook. Snijd de courgette in reepjes.
  4. Fruit de rode ui in een koekenpan en voeg na 3 minuten de knoflook en courgette toe. Bak het geheel in 3-5 minuten gaar.
  5. Meng de avocadopesto met de pasta. Voeg het courgettemengsel toe.
  6. Rasp de hazelnoten met een fijne rasp en garneer de pasta hiermee.