Menu
Over ons
Over ons
Reis door de tijd(lijn)
Meet the team
Werken bij TerraSana
Vacatures TerraSana
Stories
Alle stories
Alles over Japans eten
Biologisch
Duurzaam
Plantaardig
FAQ
Contact
Downloads
NL
EN
FR
DE
ES
NIEUW
Onze hero’s
Producten
Ahornsiroop
Aziatische keuken
Basisingrediënten
Groente & fruit in pot
Japanse keuken
Kokosproducten
Mediterrane keuken
Notenpasta
Oerbrood
Vegan latte
(Vegan) snacks
Superfood
Derde merken
Macrobiotische specialiteiten
Recepten
Verkooppunten
Zoek en voel dat het goed is
NIEUW
Onze hero’s
Producten
Recepten
Verkooppunten
Over ons
Stories
FAQ
Contact
Downloads
NL
EN
FR
DE
ES
Home
Recepten
Crumble appel cranberry
Terug
Crumble appel-cranberry
Alleen gezoet met ahornsiroop
Glutenvrij
Vegan
Dessert
Taart en gebak
2 porties
20 minuten bereiden
Delen:
Dit heb je nodig
Voor de basis:
Appel (Elstar)
1
Ahornsiroop graad C
3 el
Cranberry's
handje
Kokosolie (geurloos)
1 tl
Kaneelpoeder
1/2 tl
Nootmuskaat
snufje
Voor de toppings:
Amandelmeel
70 g
Amandelschaafsel
30 g
Ahornsiroop graad C
50 ml
Kokosolie (geurloos)
1 tl
Keukenspullen
Oven dish
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 180°C.
Snijd de appel in kleine stukjes. Doe in een grote kom.
Voeg alle ingrediënten voor de basis toe en meng. Doe de appellaag in vuurvaste schaaltjes.
Doe alle ingrediënten voor de topping in een kom. Meng losjes, zodat het geen glad deeg wordt maar brokkelig.
Bedek de appellaag hiermee. Garneer met 1 el extra amandelschaafsel en bak in 30 minuten goudbruin.
Gerelateerde producten
Ahornsiroop 100% graad C
250 ml
Amandelschaafsel
150 g
Amandelmeel
100 g
Kokosolie geurloos
500 ml