Menu
Over ons
Over ons
Reis door de tijd(lijn)
Meet the team
Werken bij TerraSana
Vacatures TerraSana
Stories
Alle stories
Alles over Japans eten
Biologisch
Duurzaam
Plantaardig
FAQ
Contact
Downloads
NL
EN
FR
DE
ES
NIEUW
Onze hero’s
Producten
Ahornsiroop
Aziatische keuken
Basisingrediënten
Groente & fruit in pot
Japanse keuken
Kokosproducten
Mediterrane keuken
Notenpasta
Oerbrood
Vegan latte
(Vegan) snacks
Superfood
Derde merken
Macrobiotische specialiteiten
Recepten
Verkooppunten
Zoek en voel dat het goed is
NIEUW
Onze hero’s
Producten
Recepten
Verkooppunten
Over ons
Stories
FAQ
Contact
Downloads
NL
EN
FR
DE
ES
Home
Recepten
Energieballetjes met gember en kurkuma
Terug
Energieballetjes met gember en kurkuma
Alleen gezoet met ahornsiroop
Glutenvrij
Vegan
Snack
Koek en snoep
8-10 balletjes
20 minuten bereiden
Delen:
Dit heb je nodig
Stemgemberstukjes
50 g
Abrikozen
120 g
Hazelnootpasta bruin
120 g
Curcuma latte ginger
20 g
Ahornsiroop graad C
2 el
Amandelmeel
60 g
Keukenspullen
Food processor
Zo maak je het
Hak de stemgember in grove stukken.
Maal de abrikozen tot een egale massa in de keukenmachine.
Doe alle ingrediënten in een kom en meng.
Draai balletjes van het deeg.
Rol de balletjes in kokosbloesemsuiker
Tip(s)
Niet zo gek op gember? Gebruik
curcuma vanilla latte
en vervang stemgember voor stukjes
moerbeien
.
Gerelateerde producten
Hazelnootpasta bruin
250 g
Ahornsiroop 100% graad C
250 ml
Abrikozen
200 g
Stemgemberstukjes
150 g
Amandelmeel
100 g
Curcuma latte ginger
70 g