Menu
Over ons
Over ons
Reis door de tijd(lijn)
Meet the team
Werken bij TerraSana
Vacatures TerraSana
Stories
Alle stories
Alles over Japans eten
Biologisch
Duurzaam
Plantaardig
FAQ
Contact
Downloads
NL
EN
FR
DE
ES
NIEUW
Onze hero’s
Producten
Ahornsiroop
Aziatische keuken
Basisingrediënten
Groente & fruit in pot
Japanse keuken
Kokosproducten
Mediterrane keuken
Notenpasta
Oerbrood
Vegan latte
(Vegan) snacks
Superfood
Derde merken
Macrobiotische specialiteiten
Recepten
Verkooppunten
Zoek en voel dat het goed is
NIEUW
Onze hero’s
Producten
Recepten
Verkooppunten
Over ons
Stories
FAQ
Contact
Downloads
NL
EN
FR
DE
ES
Home
Recepten
Glutenvrije ontbijtkoek
Terug
Glutenvrije ontbijtkoek
Alleen gezoet met ahornsiroop
Glutenvrij
Vegan
Ontbijt
Koek en snoep
12 stukjes
20 minuten bereiden
Delen:
Dit heb je nodig
Cashewnoten
75 g
Havermeel
400 g
Appelpuree
400 g
Speculaaskruiden
2 el
Haverdrank
100 g
Ahornsiroop graad C
15 g
Bakpoeder
3 tl
Keukenspullen
Blender
Cake tin
Oven
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 160°C.
Hak de cashewnoten grof en zet apart.
Meng de rest van de ingrediënten in een kom, tot een stevig deeg ontstaat.
Doe in een cakeblik of overschaal en strooi de cashewnoten erover. Bak in ca. 50 minuten goudbruin in de oven.
Gerelateerde producten
Appelpuree
700 g
Ahornsiroop 100% graad C
250 ml
Cashewnoten geroosterd
250 g
Havermeel
500 g