Groene chutney (Indiase dip)

Glutenvrij
Vegan
Pindavrij
Indiaas
Deze groene chutney is heerlijk bij een stel dips en naan (Indiaas brood). Zet maar lekker op tafel bij de borrel. Je kunt het een beetje vergelijken met een pesto, maar dan met smaken uit het oosten.
SmaakmakerSaus, dip en dressing1 kom10 minuten bereiden
Delen:

Dit heb je nodig

Verse koriander40 g
Verse munt20 g
Knoflook4 teentje
Gember4 cm
Water80-100 ml
Citroensap4 el
Tahin dark80 g

Keukenspullen

Blender

Chef

Ingrid Duifhuizen
Ingrid is in de eerste plaats communicatie-pro bij TerraSana. Ze besteedt eigenlijk al haar tijd aan (samen) eten, koken en denken aan eten. Receptontwikkeling en foodfotografie doet ze erbij.

Zo maak je het

  1. Doe alle ingrediënten voor de chutney in de blender.
  2. Begin met 80 ml water, voeg eventueel nog wat water toe als je de chutney te dik vindt.