Menu
Over ons
Over ons
Reis door de tijd(lijn)
Meet the team
Werken bij TerraSana
Vacatures
Stories
Alle stories
Alles over Japans eten
Biologisch
Duurzaam
Plantaardig
FAQ
Contact
Downloads
NL
EN
FR
DE
ES
NIEUW
Producten
Ahornsiroop
Aziatische keuken
Basisingrediënten
Groente & fruit in pot
Japanse keuken
Kokosproducten
Mediterrane keuken
Notenpasta
Oerbrood
Vegan latte
(Vegan) snacks
Superfood
Derde merken
Macrobiotische specialiteiten
Recepten
Verkooppunten
Zoek en voel dat het goed is
NIEUW
Producten
Recepten
Verkooppunten
Over ons
Stories
FAQ
Contact
Downloads
NL
EN
FR
DE
ES
Home
Recepten
Low calorie spaghetti bolognese vegan
Terug
Low-calorie spaghetti bolognese (vegan)
Caloriearm
Vegan
Mediterraans
Diner
Pasta
1-2 porties
10 minuten bereiden
Delen:
Dit heb je nodig
Cherrytomaten
100 g
Rode ui
1 middelgrote
Tomatensaus 100%
1 pot
Spinazie
100 g
Konjac tagliatelle
1 pak
Zo maak je het
Snijd de rode ui fijn. Fruit 2-3 minuten in een met olie besprenkelde koekenpan.
Snijd de snoeptomaatjes doormidden en voeg na 1 minuut toe aan de rode ui.
Voeg de vegan bolognesesaus toe en verwarm op middelhoog vuur.
Laat de konjacspaghetti uitlekken. Voeg toe aan de tomatensaus en verwarm ca. 2 minuten.
Voeg op het laatste moment de spinazie toe en roer door tot de spinazie net geslonken is.
Verdeel over 1 of 2 borden.
Tip(s)
Garneer met vegan kaas of verse peterselie.
Gerelateerde producten
Tomatensaus 100%
340 g
Konjac Tagliatelle
250 g