Low-calorie spaghetti bolognese (vegan)

Caloriearm
Vegan
Mediterraans
DinerPasta1-2 porties10 minuten bereiden
Delen:

Dit heb je nodig

Cherrytomaten100 g
Rode ui1 middelgrote
Tomatensaus 100%1 pot
Spinazie100 g
Konjac tagliatelle1 pak

Zo maak je het

  1. Snijd de rode ui fijn. Fruit 2-3 minuten in een met olie besprenkelde koekenpan.
  2. Snijd de snoeptomaatjes doormidden en voeg na 1 minuut toe aan de rode ui.
  3. Voeg de vegan bolognesesaus toe en verwarm op middelhoog vuur.
  4. Laat de konjacspaghetti uitlekken. Voeg toe aan de tomatensaus en verwarm ca. 2 minuten.
  5. Voeg op het laatste moment de spinazie toe en roer door tot de spinazie net geslonken is. 
  6. Verdeel over 1 of 2 borden. 
     

Tip(s)

  • Garneer met vegan kaas of verse peterselie.