Menu
Over ons
Over ons
Reis door de tijd(lijn)
Meet the team
Werken bij TerraSana
Vacatures TerraSana
Stories
Alle stories
Alles over Japans eten
Biologisch
Duurzaam
Plantaardig
FAQ
Contact
Downloads
NL
EN
FR
DE
ES
NIEUW
Onze hero’s
Producten
Ahornsiroop
Aziatische keuken
Basisingrediënten
Groente & fruit in pot
Japanse keuken
Kokosproducten
Mediterrane keuken
Notenpasta
Oerbrood
Vegan latte
(Vegan) snacks
Superfood
Derde merken
Macrobiotische specialiteiten
Recepten
Verkooppunten
Zoek en voel dat het goed is
NIEUW
Onze hero’s
Producten
Recepten
Verkooppunten
Over ons
Stories
FAQ
Contact
Downloads
NL
EN
FR
DE
ES
Home
Recepten
Luxe appeltaartballetjes
Terug
Luxe appeltaartballetjes
Glutenvrij
Vegan
Snack
Koek en snoep
10 balletjes
30 minuten bereiden
15 minuten weken
Delen:
Dit heb je nodig
2-mix notenpasta
80 g
Appelchips
50 g
Rozijnen blue thompson
50 g
Ahornsiroop graad A
2 el
Kaneelpoeder
1 tl
Vanillepoeder
1/4 tl
Hennepzaad
3 el
Keukenspullen
Blender
Zo maak je het
Wel de rozijnen zo’n 15-30 minuten in een laagje water. Giet af en bewaar het vocht.
Doe alle ingrediënten, behalve het hennepzaad, in een blender en mix tot een stevige, gladde massa.
Maak er kleine balletjes van. Is het deeg nog te droog om balletjes van te rollen? Voeg dan nog iets van het bewaarde vocht toe.
Rol ze vervolgens door het hennepzaad tot ze helemaal bedekt zijn.
Gerelateerde producten
2-Mix notenpasta met Himalayazout
250 g
Ahornsiroop 100% graad A
250 ml
Hennepzaad
275 g
Appelchips
100 g
Rozijnen Blue Thompson
500 g