Maca-chocoballetjes

Glutenvrij
Vegan
Hoe gebruik je macapoeder, kun je ook met maca bakken? Die vraag krijgen we regelmatig, en het antwoord is: jazeker! Met maca kun je zeker goed bakken. Vooral in combinatie met cacaopoeder komt de smaak van macapoeder helemaal tot z'n recht. Deze energy balls of chocoballetjes zijn in een mum van tijd klaar, superlekker en voedzaam en zitten vol met pure cacao en maca. Een lekker bommetje vol superfoods. Handig als gezonde snack voor onderweg, en een vegan snack om zelf te maken.
SnackKoek en snoep8 balletjes5 minuten bereiden
Delen:

Keukenspullen

Keukenmachine

Chef

Ingrid Duifhuizen
Ingrid is brand manager bij TerraSana. Ze besteedt haar tijd het allerliefst aan eten. Koken, (samen) eten, schrijven en praten over eten. Receptontwikkeling en foodfotografie is een heerlijke on-the-side passie van haar.

Zo maak je het

  1. Doe de dadels in de keukenmachine en meng tot een gladde massa.
  2. Doe de rest van de ingrediënten erbij en maal tot een soort deeg ontstaat.
  3. Draai balletjes van het deeg.
  4. Rol ze evt. door wat extra maca- en/of cacaopoeder om er echte bliss balls van te maken.

Tip(s)

  • Bewaar in de koelkast.