Menu
Over ons
Over ons
Reis door de tijd(lijn)
Meet the team
Werken bij TerraSana
Vacatures TerraSana
Stories
Alle stories
Alles over Japans eten
Biologisch
Duurzaam
Plantaardig
FAQ
Contact
Downloads
NL
EN
FR
DE
ES
NIEUW
Onze hero’s
Producten
Ahornsiroop
Aziatische keuken
Basisingrediënten
Groente & fruit in pot
Japanse keuken
Kokosproducten
Mediterrane keuken
Notenpasta
Oerbrood
Vegan latte
(Vegan) snacks
Superfood
Derde merken
Macrobiotische specialiteiten
Recepten
Verkooppunten
Zoek en voel dat het goed is
NIEUW
Onze hero’s
Producten
Recepten
Verkooppunten
Over ons
Stories
FAQ
Contact
Downloads
NL
EN
FR
DE
ES
Home
Recepten
Mexicaanse salade met pittige balsamicodressing
Terug
Mexicaanse salade met pittige balsamicodressing
Glutenvrij
Vegan
Mediterraans
Diner
Salade
2-3 porties
15 minuten bereiden
Delen:
Dit heb je nodig
Voor de basis:
Romaanse sla
1 krop
Tomaten
4
Komkommer
1
Kidneybonen
360 g
Maïs
200 g
Verse koriander
15 g
Triangles maïs en peulvruchten
80 g
Voor de guacamole:
Avocado
1
Sjalotje
1/2
Citroensap
1 el
Chilivlokken
1/4 tl
Peper en zout
Voor de dressing:
Olijfolie
4 el
Aceto balsamico di modena IGP
1,5 el
Ahornsiroop graad A
1 el
Pittige groene pepers
4
Zo maak je het
Snijd de sla fijn. Snijd de tomaten en komkommer in stukjes.
Laat de kidneybonen en maïs uitlekken.
Snijd de koriander fijn. Houd een minibeetje koriander apart voor de guacamole.
Meng de rest van de groentes voor de basis in een bowl.
Prak de avocado. Snijd het halve sjalotje heel fijn.
Meng de ingrediënten voor de guacamole tot een romige spread. Proef goed en voeg evt. nog wat peper, zout of chili toe.
Snijd de pikante groene pepers flinterdun.
Meng de ingrediënten voor de dressing. Verspreid dit over de salade. Maak af met de guacamole en triangles.
Tip(s)
Extra lekker met
Kalamata olijven
!
Gerelateerde producten
Triangelchips peulvruchten
80 g
Pittige groene pepers
230 g
Aceto Balsamico di Modena IGP
250 ml
Ahornsiroop 100% graad A
250 ml