Mexicaanse veggie wrap

Vegan
Mexicaans
Diner & lunchWraps3 wraps15 minuten bereiden
Delen:

Dit heb je nodig

Courgette0,5
Mexicaanse kruiden0,5 tl
Kokosolie (geurloos)1 el
Rode puntpaprika1
Rode ui1 middelgrote
Maïs75 g
Kidneybonen150 g
Groentewraps wortel & pompoen3 st.
Avocado2 kleine
Verse peterseliehandje

Zo maak je het

  1. Snijd de rode ui fijn. Snijd de puntpaprika en courgette in reepjes. 
  2. Doe de kokosolie in een koekenpan.
  3. Bak de rode ui 1 minuut. Voeg de paprika en courgette toe en bak tot ze zacht zijn (3-5 minuten).
  4. Wil je er extra eiwitten bij? Snijd dan de grote stukjes seitan in kleinere stukjes en voeg toe aan de groente.
  5. Voeg de Mexicaanse kruiden, maïs en kidneybonen toe. Verwarm in ca. 3 minuten.
  6. Snijd de avocado doormidden. Neem de pit eruit en prak de avocado fijn. 
  7. Verwarm ondertussen de wraps 2 keer 60 seconden in een droge koekenpan. 
  8. Verdeel de avocado over de wraps en beleg met het Mexicaanse mengsel. 
  9. Garneer met verse kruiden als je wilt.