Ontbijtwrap met chocoladepasta, kokosyoghurt en fruit

Sojavrij
Pindavrij
Tarwevrij
Vegan
Alleen gezoet met kokosbloesemsuiker
Spaans
Ontbijten met wraps, is dat lekker? Absoluut! Een zoete wrap met fruit en yoghurt is een feestje in de ochtend. Dit ontbijtwrap recept heeft bovendien een echt pleasure ingrediënt: gezonde chocopasta. Wil je jezelf verwennen in het weekend of iemand een fancy ontbijt op bed geven, en mag chocola niet ontbreken? Dit vegan wrap ontbijtje is super-de-luxe, maar toch eenvoudig. Zoete wraps for the win!
OntbijtWraps2 wraps10 minuten bereiden
Delen:

Dit heb je nodig

Voor de toppings:
Banaan2 st.
Kokosyoghurt6 el
Verse blauwe bessenhandje
Walnotenhandje

Chef

Ingrid Duifhuizen
Ingrid is brand manager bij TerraSana. Ze besteedt haar tijd het allerliefst aan eten. Koken, (samen) eten, schrijven en praten over eten. Receptontwikkeling en foodfotografie is een heerlijke on-the-side passie van haar.

Zo maak je het

  1. Pel de bananen en snijd in plakjes.
  2. Maak de piadine 1 voor 1 in een tiental seconden warm in een hete, droge koekenpan. 
  3. Smeer de chocoladepasta royaal op de piadina en bedek met banaan, kokosyoghurt en blauwe bessen. 
  4. Verkruimel de walnoten met je handen en strooi ze over de piadina

Tip(s)

  • Vervang de 3-mix notenpasta voor hazelnootpasta voor een meer klassieke (maar gezonde) chocoladepasta