Lifestyle platform. Draait om plantaardig eten en vegan travel hotspots. Opgericht door Sanne de Rooij. Auteur van meerdere vegan kookboeken (Easy Vegan).
Zo maak je het
Snipper de rode ui. Was de paprika, broccoli en bleekselderij en snijd alles in stukken. Snijd de kop van de pikante groene pepers.
Verhit de olijfolie in een soeppan op middelhoog vuur en fruit de ui.
Voeg de paprika, broccoli, bleekselderij, doperwten toe. Bak 2 minuten op middelhoog vuur.
Voeg het water en het groentebouillonblokje toe.
Breng aan de kook. Draai het vuur laag en laat 10 minuten zachtjes koken.
Bak ondertussen de nuts & seeds mix goudbruin in een droge koekenpan.
Zet het vuur uit. Voeg de pikante groene pepers toe. Maal de soep fijn met een staafmixer.
Roer de pesto door de soep.
Serveer in kommen. Garneer de soep met de nuts & seeds. Serveer met gebakken naanbrood of grissini.
Tip(s)
Laat de groene pepers uit de soep en je hebt een heerlijk maaltje voor het hele gezin!