Pittige konjac (spaghetti) met sesamsausje

Keto
Glutenvrij
Vegan
Koolhydraatarm
Japans
Diner & lunchPasta2 porties10 minuten bereiden
Delen:

Dit heb je nodig

Voor de basis:
Geraspte gember2 cm
Knoflook2 teentjes
Chilipeper1/2
Bosuitjes2 stengels
Komkommer1/2
Konjac spaghetti1 pakSesamzaad zwart1 el

Zo maak je het

1.    Rasp de gember en de knoflook. Snijd de chilipeper fijn.
2.    Meng de ingrediënten voor de saus in een bakje. 
3.    Snijd de bosui fijn. Rasp de komkommer.
4.    Doe de gember, knoflook en chilipeper in een koekenpan en bak 1 minuut, tot het begint te geuren. 
5.    Laat de konjac-spaghetti uitlekken. Voeg toe aan de pan met gember, knoflook en chilipeper en verhit 2 minuten.
6.    Voeg de bosui en saus toe aan de konjac en bak nog een minuutje.
7.    Zet het vuur uit. 
8.    Voeg de komkommer door en roer goed door.
9.    Verdeel over 1 of borden. Garneer met zwart sesamzaad.