Simpelste granola ever

Glutenvrij
Vegan
Alleen gezoet met ahornsiroop
OntbijtGranola12 porties30 minuten bereiden
Delen:

Dit heb je nodig

Voor de basis:Havervlokken200 gGemengde noten175 g
Kaneelpoeder1 el
Voor de crunch:
Kokosolie (geurloos)30 g
Ahornsiroop graad C4 el

Keukenspullen

Oven

Zo maak je het

  1. Verwarm de oven voor op 160°C.
  2. Meng alle ingrediënten voor de basis in een grote kom.
  3. Smelt de kokosolie in een vuurvast schaaltje in de oven. Meng met de ahornsiroop. Roer dit goed door de havernotenmix, zodat iedere vlok en noot bedekt is.
  4. Verspreid dit mengsel gelijkmatig over een met bakpapier bedekt rooster.
  5. Bak in ca. 20 minuten gelijkmatig bruin. Schep af en toe even om.

Tip(s)