Gezonde wrap recepten maken? Daar hoef je geen chef voor te zijn. Dit vegan wrap recept is zónder kip of gehakt. Met vegan feta en pijnboompitten. De grootste troef van dit wrap recept? Waarschijnlijk dat ie nog voller met groente zit dan je denkt. Zelfs de wrap is namelijk voor 35% van groente. Bietjes in dit geval. Dat maakt de wrap niet alleen anders, maar óók lekkerder. Dus vul die wrap met groente en je hebt in 10 minuten een gevarieerde en gezonde lunch!
Ingrid is in de eerste plaats communicatie-pro bij TerraSana. Ze besteedt eigenlijk al haar tijd aan (samen) eten, koken en denken aan eten. Receptontwikkeling en foodfotografie doet ze erbij.
Zo maak je het
Snijd de courgette in plakken en gril op hoog vuur goudbruin.
Snijd de acovado en vegan feta in stukjes.
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan. Verwarm de wrap 60 seconden aan beide kanten.
Smeer de hummus uit over de wrap.
Beleg met rucola, de gegrilde courgette, avocado, vegan feta en pijnboompitten.