Deze nieuwe fruitijsjes moet je proberen

Zomer, zon en ijs. Dat is toch de perfecte combi? Deze nieuwe (fruit) ijslolly's moet je echt proberen. Ze hebben het allemaal. 100% fruit(concentraat) en dus heerlijk zoet, maar dan wél de verstandigste keuze. Heerlijk om uit te delen aan je kinderen, je lief of je collega's!
image
8 juni 2022

IJs met alleen fruitsuikers

Hoe puurder, hoe lekkerder, vinden wij. Daarom maken we onze nieuwe ijsjes van 100% fruitconcentraat. Zo kun je zonder na te denken die lekkere frisse snack uit de vriezer pakken als het heet is, én heb je altijd een lekkere ijslolly voor je kids in huis. Guilt-free snacken is toch heerlijk!

Het was nog even spannend of de ijsjes deze zomer al helemaal naar ons zin zouden zijn. We hebben de hele winter door geproefd en het recept verbeterd, tot we 100% blij waren. Alles zodat jij deze zomer nooit meer zonder ijs hoeft te zitten!

IJslolly’s – klassieke waterijsjes

Er is een nieuw ijsje in het land! In de tuin, op het strand, het is maximaal genieten met dit low-calorie ijsje in je hand! Het klassieke waterijsje, maar dan puur en biologisch.

Was jij vroeger gek op ijslolly’s? Simpele en frisse ijsstaafjes die oma in je hand drukte. Dé traktatie op kinderfeestjes. Waar je met drommen om de uitdeler stond om als eerste je lievelingssmaak te claimen. Herinneringen die je een leven bijblijven!  Nostalgie uit de vriezer.. maar dan beter! Vroeger zaten deze vol met kunstmatige kleur- en geurstoffen. En al stond er aardbei op je ijsje, dan kwam die heerlijke aroma niet van een echte aardbei, maar was de smaak chemisch gekunsteld. Dat hoeft dus niet meer! Fruity Ice Pops zijn voor 100% gemaakt van biologisch fruit(concentraat). Van echt puur fruit dus!

Nog even de voordelen van de fruitijsjes:

  • Gemaakt van 100% fruit(concentraat)
  • Handig formaatje van 40 ml per ijsje (iedere dag meerdere smaken proeven is zo no problemo!)
  • Low-calorie (maar 21 kcal per ijsje)
  • De ideale zomersnack 
  • Lekker om uit te delen
  • Je vriest ze thuis in
  • Recept is speciaal ontwikkeld voor TerraSana

Magie zit ‘m in de smaak!

We spraken met een van de mensen die de Fruity Ice Pops (fruitijsjes) voor TerraSana ontwikkelden.

Philip: ‘Het duurde 2 jaar om deze ijslolly’s te maken. We maakten de natuurlijke aroma’s helemaal zelf en dat kostte jaren. We gingen voor de perfecte receptuur. Over de kwaliteit van het product en de smaak valt niet te twisten bij TerraSana. We hebben veel tastings gehad, en veel smaken geprobeerd. Tot iedereen het erover eens was: Yes! Dit is het, niets meer aan doen!’

Er zit dus echte peer, citroen, framboos, perzik en kers in de Fruity Ice Pops. En door de smaakkunstenaar die het recept voor ons ontwikkelde proef je dat ook.

Kies uit 5 smaken (x2 smaken per doosje):

🍒 Kers
🍑 Perzik
🍐 Peer
🍋 Citroen
🍇Framboos

vrieslolly's, fruity ice pops, waterijsjes van fruit, fruitijsjes terrasana

Wil je deze vrieslolly’s kopen?

Dat kan bij Ekoplaza, Puur Mieke, Koopjesdrogisterij en vele andere webshops.