Meet team TerraSana

Een hecht team bij wie pure producten en gezond eten prioriteit zijn. Samen maken we de heerlijkste producten waar we achter staan! We bedenken, proeven, koken en genieten samen met jou! Iedereen vrolijk, maar da’s ook niet zo gek als je elke dag een mooi verhaal kan delen over de lekkere producten waar je voor staat.

Samantha

InkoperSamantha wil het naadje van de kous weten. Zo scheidt ze het kaf van het koren als het op nieuwe TerraSana producten aankomt. ’95% van de producten die we tegenkomen zijn niet TerraSana-proof. Onze standaard ligt hoog, maar de zoektocht naar die biologische en plantaardige parels geeft me energie!' Samantha’s favorieten? De puurste basisproducten waar je lekker mee kunt koken. Tomatensaus, pasta, pesto, ramen, miso, shoyu, Thaise currypasta’s en kokosmelk. Hard to pick!

Cees

ProductieplannerCees is productieplanner en dare we say lefgozer?! Hij houdt van avontuur. Op de werkvloer waar geen dag hetzelfde is, en op de verre reizen die hij maakt. Op de vraag wat wil je altijd nog een keer doen zegt Cees: 'Boven Dubai uit een vliegtuig springen. Mét parachute natuurlijk!' Twee dingen die wél op repeat staan? Zijn favoriete TerraSana producten tamari en seitan. Die lekkere smaak is een avontuur op zich!

Luis

Country manager SpanjeLuis voorziet de Spaanse en Portugese markt van het lekkers dat TerraSana te bieden heeft. Onze beroemde notenboters geven hem energie die hij nodig heeft om de positive eating-vibes in heel Europa te delen en nog belangrijker om te dansen! Als je 't Luis vraagt, mag de 3-mix notenboter niet ontbreken in zijn of jouw keuken, pal naast de Tamari strong.

Nico

OrderpickerIedereen kent Nico. Hij verzorgt de orders al 14 jaar lang. Nico is altijd in voor een gezellige babbel of de heerlijke biologische zuurkool van TerraSana. Je mag Nico wakker maken voor een kopje koffie en wees gerust dan is 'ie ook meteen wakker. Draai dan wel op de achtergrond een klassieker van Queen, Pink Floyd, Paul McCartney of The Beatles.

Carolijn

AccountmanagerAls Carolijn niet Zuid-Oost Europa langs gaat om te zorgen dat de schappen daar voorzien zijn van de lekkerste TerraSana producten dan is ze het liefst buiten in de natuur. Aan het sporten - of een combi van die twee. Als je het aan Carolijn vraagt moet je pizza croccantina rosemary in huis hebben! Die snacken lekker weg!

Joanne

Quality managerJoanne is onze Quality manager. Dat gaat over wettelijke eisen maar Joanne krijgt ook energie van mooie kleuren en smaken in de producten. Zo houdt ze de TerraSana assortiment aan hoge eisen. Over hoog gesproken misschien tref je Joanne nog op grote hoogte als ze in een luchtballon vaart. Deze supermom mag je wakker maken voor haar kinderen, gelukkig maar want dat doen ze zelf ook al!

Sebastiaan

SalesmanagerKom je Sebastiaan tegen dan ben je in voor een leuk gesprek. Beetje sparren, misschien komt er nog een mooi idee van. Hij zet graag het grote plan op, zijn kunst is dat laten slagen. Zoals in 2022 de marathon uitlopen bijvoorbeeld! Dromen moet groots, de details komen later wel. Sebastiaans favoriet: 80% kokosmelk.

Tim

InkoperBij TerraSana is geen dag hetzelfde dat maakt Tim’s werk zo leuk. Inspirerend ook want van al dat contact met de leveranciers ga je groots dromen zoals de droom die Tim koestert om ooit zelf een biologische hazelnoten- of amandelnoten plantage in Spanje of Italië runnen. Met zijn gezin en dochtertje natuurlijk want van haar lach krijgt Tim de meeste energie. Tim tipt: pesto di pomodori.

Alexandra

Country manager FrankrijkVind je TerraSana in Frankrijk dan zit onze Alexandra daarachter. De energieke Alexandra gaat ooit nog naar Afrika. Daar zullen de Afrikaanse danslessen die ze volgt in Frankrijk pas echt tot hun recht komen. Voor een diner in een restaurant met een sterrenchef mag je haar altijd wakker maken. Furikake al geprobeerd? Alexandra kan niet zonder deze topping!