Menu
Over ons
Over ons
Manifest
Reis door de tijd(lijn)
Wat jullie zeggen over ons
Meet the team
Werken bij TerraSana
Vacatures
Stories
Stories
Alles over Aziatisch eten
Indiase keuken
Indonesische keuken
Thaise keuken
Vietnamese keuken
Alles over Japans eten
Over biologisch
Duurzaamheid
Over plantaardig eten
FAQ
Contact
Downloads
NL
EN
FR
DE
ES
NIEUW
Producten
Ahornsiroop
Aziatische keuken
Basisingrediënten
Groente & fruit in pot
Japanse keuken
Kokosproducten
Mediterrane keuken
Notenpasta
Oerbrood
Vegan latte
(Vegan) snacks
Superfood
Derde merken
Macrobiotische specialiteiten
Candy Tree
Recepten
Verkooppunten
Zoek en voel dat het goed is
NIEUW
Producten
Recepten
Verkooppunten
Over ons
Stories
FAQ
Contact
Downloads
NL
EN
FR
DE
ES
Home
Recepten
Dadelsnack met amandelpasta chai
Terug
Dadelsnack met amandelpasta chai
Hollands
Snack
Koek en snoep
12 porties
10 minuten bereiden
Delen:
Dit heb je nodig
Medjool dadels
12 stuks
Chocolade
25 g
Pistachenoten
40 g
Crunchy amandelpasta chai
4 el
Optioneel
Zeezout (keltisch)
naar smaak
Chef
Jill van Drongelen
Zo maak je het
Snijd de dadels open aan één kant en verwijder de pit.
Vul elke dadel met amandelpasta chai.
Schaaf de chocola met een scherp mesje of breek in kleine brokjes. Duw in de amandelpasta chai.
Hak de pistachenoten. Strooi over de dadel.
Optioneel: garneer met een minibeetje zeezout.
Tip(s)
Serveer direct of bewaar in de koelkast in een afgesloten bakje.
Ook superlekker met 3-mix of cashewpasta crunchy met zout of hazelnootpasta.
Gerelateerde producten
Pistachenoten
200 g
Bestel nu
Amandelpasta crunchy - chai
250 g
Bestel nu
Meer recepten in je inbox?