Havermout chai

Vegan
Alleen gezoet met kokosbloesemsuiker
Indiaas
Heeft jouw havermoutje een beetje oomph nodig? Havermout met chai latte is een absolute upgrade van je dagelijkse havermout. Door de oosterse kruiden en het zoete van de kokosbloesemsuiker breng je met een eetleppel chai latte je ontbijtje in no-time in de perfecte balans. Echt een aanrader om je dag gezond mee te starten, zowel voor jezelf als voor de kids.
OntbijtOntbijt1 portie10 minuten bereiden
Delen:

Dit heb je nodig

Plantaardige drank (wij gebruikten haverdrank)250 ml
Havermout60 g
Rozijnen blue thompson1 handje
Chai latte1 el
Toppingnaar smaak

Chef

Belinda Barnhard
Belinda is onze business development manager. Mensen enthousiasmeren is haar kracht, en biologisch eten haar grote liefde. En dat is haar met de paplepel ingegoten, want Belinda is één van de vier dochters van de oprichter van TerraSana: Kees Barnhard.

Zo maak je het

  1. Doe de plantaardige drank, havermout, rozijnen en chai latte in een steelpan.
  2. Verwarm 5-10 minuten, tot de havermout de juiste dikte heeft.
  3. Voeg eventueel een extra eetlepel ahornsiroop toe.
  4. Garneer met je favoriete fruit en toppings.