Menu
Over ons
Over ons
Manifest
Reis door de tijd(lijn)
Wat jullie zeggen over ons
Meet the team
Werken bij TerraSana
Vacatures
Stories
Stories
Alles over Aziatisch eten
Indiase keuken
Indonesische keuken
Thaise keuken
Vietnamese keuken
Alles over Japans eten
Over biologisch
Duurzaamheid
Over plantaardig eten
FAQ
Contact
Downloads
NL
EN
FR
DE
ES
NIEUW
Producten
Ahornsiroop
Aziatische keuken
Basisingrediënten
Groente & fruit in pot
Japanse keuken
Kokosproducten
Mediterrane keuken
Notenpasta
Oerbrood
Vegan latte
(Vegan) snacks
Superfood
Derde merken
Macrobiotische specialiteiten
Candy Tree
Recepten
Verkooppunten
Zoek en voel dat het goed is
NIEUW
Producten
Recepten
Verkooppunten
Over ons
Stories
FAQ
Contact
Downloads
NL
EN
FR
DE
ES
Home
Recepten
Havermout chai koekjes
Terug
Havermout chai koekjes
Vegan
Amerikaans
Snack
Koek en snoep
24 koekjes
25 minuten bereiden
Delen:
Dit heb je nodig
Optioneel
Cranberry's
100 g
Zout
1 tl
Vegan pure chocolade (72%)
1 reep
Tarwebloem
150 g
Fijne havermout
300 g
Kokosbloesemsuiker
150 g
Bakpoeder
15 g
Plantaardige melk
150 ml
Vanille-extract
2 tl
Crunchy amandelpasta chai
250 g
Keukenspullen
Mengkom
Oven
Bakplaat
Bakpapier
Chef
Jill van Drongelen
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Meng in een kom havermout, bloem, bakpoeder en zout.
Voeg de crunchy amandelpasta chai, kokosbloesemsuiker, plantaardige melk en vanille-extract toe. Roer of kneed tot een samenhangend deeg.
Roer eventueel de cranberries erdoor. Breek de reep chocolade in grote stukken en meng die losjes door het deeg.
Vorm met de hand of een lepel 24 koekjes en leg ze met voldoende afstand (ca. 5 cm) op een met bakpapier beklede bakplaat.
Bak 8–10 minuten.
Laat de koekjes zo’n 20 minuten afkoelen voordat je ze serveert.
Tip(s)
De crunchy amandelpasta chai geeft een kruidige, nootachtige bite.
Bewaar in een luchtdichte trommel.
Gerelateerde producten
Havermout
750 g
Bestel nu
Amandelpasta crunchy - chai
250 g
Bestel nu
Meer recepten in je inbox?