Veggie wrap met hummus en gegrilde courgette

Vegan
Mexicaans
Gezonde wrap recepten maken? Daar hoef je geen chef voor te zijn. Dit vegan wrap recept is zónder kip of gehakt. Met vegan feta en pijnboompitten. De grootste troef van dit wrap recept? Waarschijnlijk dat ie nog voller met groente zit dan je denkt. Zelfs de wrap is namelijk voor 35% van groente. Bietjes in dit geval. Dat maakt de wrap niet alleen anders, maar óók lekkerder. Dus vul die wrap met groente en je hebt in 10 minuten een gevarieerde en gezonde lunch!
Diner & lunchWraps2 wraps10 minuten bereiden
Delen:

Dit heb je nodig

Groentewraps met biet2 st.Hummus original4 el
Rucola2 paar handjes
Vegan Griekse kaasnaar smaak
Courgette1
Avocado1
Pijnboompittennaar smaak

Chef

Ingrid Duifhuizen
Ingrid is brand manager bij TerraSana. Ze besteedt haar tijd het allerliefst aan eten. Koken, (samen) eten, schrijven en praten over eten. Receptontwikkeling en foodfotografie is een heerlijke on-the-side passie van haar.

Zo maak je het

  1. Snijd de courgette in plakken en gril op hoog vuur goudbruin.
  2. Snijd de acovado en vegan feta in stukjes. 
  3. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan. Verwarm de wrap 60 seconden aan beide kanten. 
  4. Smeer de hummus uit over de wrap.
  5. Beleg met rucola, de gegrilde courgette, avocado, vegan feta en pijnboompitten.