Crumble appel-cranberry

Alleen gezoet met ahornsiroop
Glutenvrij
Vegan
DessertTaart en gebak2 porties20 minuten bereiden
Delen:

Dit heb je nodig

Voor de basis:
Appel (Elstar)1
Ahornsiroop graad C3 elCranberry'shandje
Kokosolie (geurloos)1 tl
Kaneelpoeder1/2 tl
Nootmuskaatsnufje
Voor de toppings:Amandelmeel70 gAmandelschaafsel30 gAhornsiroop graad C50 ml
Kokosolie (geurloos)1 tl

Keukenspullen

Oven dish

Zo maak je het

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Snijd de appel in kleine stukjes. Doe in een grote kom.
  3. Voeg alle ingrediënten voor de basis toe en meng. Doe de appellaag in vuurvaste schaaltjes.
  4. Doe alle ingrediënten voor de topping in een kom. Meng losjes, zodat het geen glad deeg wordt maar brokkelig.
  5. Bedek de appellaag hiermee. Garneer met 1 el extra amandelschaafsel en bak in 30 minuten goudbruin.