Miso-tahin saus of dressing

Alleen gezoet met ahornsiroop
Glutenvrij
Vegan
Japans

Met maar 3 pure ingrediënten maak je deze simpele, maar superlekkere saus of dressing. Genmai miso, tahin en ahornsiroop zorgen samen voor een perfecte balans van umami, romigheid en een vleugje zoet. Ideaal voor over je favoriete groente of zeewier.

SmaakmakerSaus, dip en dressing2-3 porties5 minuten bereiden
Delen:

Chef

Belinda Barnhard

Belinda is onze business development manager. Mensen enthousiasmeren is haar kracht, en biologisch eten haar grote liefde. En dat is haar met de paplepel ingegoten, want Belinda is één van de vier dochters van de oprichter van TerraSana: Kees Barnhard.

Zo maak je het

  1. Doe alle ingrediënten in een kommetje en meng tot een homogeen sausje.
  2. Gebruik de saus in noodles, rijst, gegrilde groente of ovenschotel, of doe een likje op je avocado of komkommer en eet het als snack.

Tip(s)

  • Wil je de saus nog iets meer pit geven, voeg dan naar smaak knoflookpoeder en een snufje cayennepoeder toe.