Pasta pomodori

Glutenvrij
Vegan
Mediterraans
DinerPasta2-3 porties20 minuten bereiden
Delen:

Chef

Beter Door Eten - Jolijn Berghuis

Orthomoleculair voedingsspecialist en coach. Runt een blog en webshop voor voeding en supplementen. Hart voor mensen met allergieën. 

Zo maak je het

  1. Kook de pasta in ca. 10 minuten gaar en spoel af met koud water.
  2. Snijd de broccoli in roosjes en kook of stoom deze in ca. 4 minuten gaar.
  3. Doe een beetje olijfolie in een hapjespan. Voeg de cherrytomaatjes en basilicum toe en doe het deksel op de pan. Bak in ca. 5 minuten zacht.
  4. Voeg de broccoli en de pesto toe en roer alles goed door elkaar.
  5. Rooster de pompoenpitten in een droge koekenpan.
  6. Leg de pasta en het pestomengsel op de borden en maak af met zongedroogde tomaten, kappertjes, verse basilicum en pompoenpitten.

Tip(s)

  • Ook lekker met geraspte kaas voor niet-vegans.