Piadina met hummus en gegrilde groente

Sojavrij
Notenvrij
Pindavrij
Tarwevrij
Vegan
Israëlisch
Een wrap met gegrilde groenten is een klassieker. Een every-day-meal voor singles, couples en mensen met kids. Lekker als vegan lunch, of als avondmaaltijd als je snel moet zijn. Deze wrap met hummus kun je met gemak iedere dag eten! De voorbereiding kost maar zo'n 10 minuten, en het resultaat is heerlijk. Simpel maar goed voedzaam!
Diner & lunchWraps2 porties10 minuten bereiden
Delen:

Dit heb je nodig

Piadina spelt en haver2Hummus original4 flinke el
Courgette1/2
Aubergine1/2
Rode puntpaprika1
Zongedroogde tomaten100 gKappertjes in olijfolie2 el
Verse basilicumnaar smaak
Peper en zoutnaar smaak

Keukenspullen

Grillpan

Chef

Ingrid Duifhuizen
Ingrid is brand manager bij TerraSana. Ze besteedt haar tijd het allerliefst aan eten. Koken, (samen) eten, schrijven en praten over eten. Receptontwikkeling en foodfotografie is een heerlijke on-the-side passie van haar.

Zo maak je het

  1. Was de groenten en snijd in dunne plakjes.
  2. Verhit een grillpan en gril de groenten in 5 minuten gaar.
  3. Keer regelmatig om. Besprenkel met een heel klein beetje olie als je wilt.
  4. Verwarm de wraps in de hete, droge grillpan aan beide zijden een tiental seconden.
  5. Leg de wraps op een bord en besmeer met een flinke laag hummus. Beleg met de gegrilde groenten.
  6. Garneer met zongedroogde tomaten en kappertjes.
  7. Breng op smaak met blaadjes basilicum, peper en zout.