Menu
Over ons
Over ons
Reis door de tijd(lijn)
Meet the team
Werken bij TerraSana
Vacatures TerraSana
Stories
Alle stories
Alles over Aziatisch eten
Indonesische keuken
Thaise keuken
Vietnamese keuken
Alles over Japans eten
Biologisch
Duurzaam
Plantaardig
FAQ
Contact
Downloads
NL
EN
FR
DE
ES
NIEUW
Onze hero’s
Producten
Ahornsiroop
Aziatische keuken
Basisingrediënten
Groente & fruit in pot
Japanse keuken
Kokosproducten
Mediterrane keuken
Notenpasta
Oerbrood
Vegan latte
(Vegan) snacks
Superfood
Derde merken
Macrobiotische specialiteiten
Recepten
Verkooppunten
Zoek en voel dat het goed is
NIEUW
Onze hero’s
Producten
Recepten
Verkooppunten
Over ons
Stories
FAQ
Contact
Downloads
NL
EN
FR
DE
ES
Home
Recepten
Sweet spicy soba
Terug
Sweet & spicy soba
Glutenvrij
Vegan
Diner
Noodlegerecht
2 porties
20 minuten bereiden
1 uur wachten
Delen:
Dit heb je nodig
Soba 40% boekweit
200 g
Rode uien
2 middelgrote
Aubergine
1 grote
Pikante rode pepers
3 st.
Verse koriander
handje
Voor de saus:
Knoflook
2 teentjes
Tahin
2 el
Ahornsiroop graad C
3 el
Tamari
3 el
Citroenen
2
Zo maak je het
Snipper de rode uien. Snijd de aubergine in blokjes. Pers de knoflook en meng met de ingrediënten voor de saus.
Marineer de aubergine met 3/4 van de saus. Laat een uurtje staan.
Bereid de soba volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Fruit de ui in kokosolie in een koekenpan. Voeg het auberginemengsel toe en bak in ca. 10 minuten zacht.
Snijd de pikante rode pepers en koriander fijn. Voeg dit op het laatst toe aan de aubergine. Bak nog een minuutje.
Meng de rest van de saus met de sobanoedels. Dien op met de aubergine en extra koriander
if you like
.
Gerelateerde producten
Tahin mix
250 g
Pikante rode pepers
220 g
Ahornsiroop 100% graad C
250 ml
Tamari strong premium
250 ml
Soba 40% boekweit
250 g