Geluk in een potje: pure chocopasta!

Jawel, geluk is nu te koop! Pure chocopasta (of chocolade-hazelnootpasta) waar je ongestoord van kan genieten. Vegan, palmolievrij, alles! In 2 varianten waar je niet van af kunt blijven (en dat hoeft ook niet)!
image

Zo puur koop je chocopasta zelden

Deze chocopasta’s hebben alles wat je wilt, want ze zijn:

  • Vegan 
  • Gemaakt met een pure basis van echte hazelnoten
  • Gezoet met kokosbloesemsuiker (jep, de beste suikervervanger)
  • Palmolievrij
  • Heerlijk smeuïg

Proeven en je bent verkocht! 😋

Ben jij een chocofreak en ga je alleen voor het allerbeste? Baal je van de hoeveelheid suiker en toevoegingen als je chocoladepasta op brood wilt? We got you!

Wij maakten een donkere en lichte chocopasta zonder kristal- of rietsuiker. Alleen gezoet met kokosbloesemsuiker. Dit is broodbeleg (en een stiekeme snack) dat zoete trek stilt, én vegan, gluten- en palmolievrij is. Alles in één uh twee potten! 

 

I choose two! 2x pure chocopasta

Gegarandeerd je nieuwe favoriete chocopasta. Niet alleen omdat ‘ie vegan en milieuvriendelijk (geproduceerd) is, ook omdat ze het lekkerst op je tong wegsmelten. Great news: er zijn er 2.

 De choco-hazelnoot is zoet. Heeft iets weg van melkchocolade, maar zonder dat er melk in zit. Is heerlijk smeuïg door de cacaoboter en échte hazelnootpasta. Move over Nutella! 

Dark is wat dikker van textuur maar net zo smeuïg, want de krachtige chocoladesmaak smelt heerlijk weg op je tong. Deze variant is er echt voor de pure chocolade liefhebbers. Een hap en je weet: dit is hoe chocolade moet smaken. 

 

Echte hazelnoten = pure hazelnootpasta

  1. Respect voor milieu
  2. Traditiegetrouw 
  3. Plantaardig 

=

1+2+3 = TerraSana proof!

Pure chocopasta op brood? Dat kan ook anders

Smeer de chocolade-hazelnootpasta eens op een wrap (piadina), bak er koekjes van of haal ze door grissini (soepstengels). 

 

ontbijtwrap met chocoladepasta, kokosyoghurt en fruit (1)

Klik op de foto als je deze ontbijtwrap ook wilt maken.