Deze chocopasta’s hebben alles wat je wilt, want ze zijn:
Ben jij een chocofreak en ga je alleen voor het allerbeste? Baal je van de hoeveelheid suiker en toevoegingen als je chocoladepasta op brood wilt? We got you!
Wij maakten een donkere en lichte chocopasta zonder kristal- of rietsuiker. Alleen gezoet met kokosbloesemsuiker. Dit is broodbeleg (en een stiekeme snack) dat zoete trek stilt, én vegan, gluten- en palmolievrij is. Alles in één uh twee potten!
Gegarandeerd je nieuwe favoriete chocopasta. Niet alleen omdat ‘ie vegan en milieuvriendelijk (geproduceerd) is, ook omdat ze het lekkerst op je tong wegsmelten. Great news: er zijn er 2.
De choco-hazelnoot is zoet. Heeft iets weg van melkchocolade, maar zonder dat er melk in zit. Is heerlijk smeuïg door de cacaoboter en échte hazelnootpasta. Move over Nutella!
Dark is wat dikker van textuur maar net zo smeuïg, want de krachtige chocoladesmaak smelt heerlijk weg op je tong. Deze variant is er echt voor de pure chocolade liefhebbers. Een hap en je weet: dit is hoe chocolade moet smaken.
=
1+2+3 = TerraSana proof!
Smeer de chocolade-hazelnootpasta eens op een wrap (piadina), bak er koekjes van of haal ze door grissini (soepstengels).