Geniet thuis van de kruidigste curry

Groots tafelen? Dat is nu een makkie! Maak de smeuïgste Thaise curry en soepen in een handomdraai. Puur en biologisch uit Thailand. 
image
27 juni 2024

Je lichaam is een tempel. Dat snappen we. Daarom is alleen het beste goed genoeg. Pure ingrediënten, zonder onnodige toevoegingen. Gewoon écht eten, waar je op kunt bouwen. Zoals deze Thaise currypasta’s, gemaakt door échte currychefs.

Thaise curry zoals in Thailand. Voor in de vegan keuken! 

In een echte Thaise curry (groen, rood of geel) proef je rijke smaken zonder dat er één overheerst. Hoewel er in de Thaise keuken flink pittig gegeten wordt, hebben wij onze currypasta’s licht pittig gehouden. Lekker allround en Europees. Een currypasta voor iedereen. Houd je nu helemaal niet van pittig, of eet je curry met kinderen? Dan is onze gele currypasta een fijne basis voor een milde Thaise curry. Alle potjes currypasta zitten bommetje vol met kruiden en specerijen. Bij ons zie je geen water als eerste ingrediënt, maar een lekker Thais kruid.

Currypasta is dé basis van je Thaise curry of soep. Het is eigenlijk een quickfix als je even wat minder tijd hebt. Voor een curry heb je verse of diepvriesgroente nodig, een eiwitbron en kokosmelk.

Weetje: TerraSana’s currypasta’s zijn duurzaam geproduceerd op een van de eerste biologische boerderijen in Thailand. Gemaakt door Thaise foodlovers (en earthlovers)!

Spill the dish, wat maakt deze currypasta zo uniek? 

  • Bomvol biologische kruiden en specerijen
  • Zonder extra water
  • Zonder toegevoegde suiker
  • Gemaakt door curry-experts
  • Duurzaam geproduceerd op een biologische boerderij in Thailand

Maar er is meer lekkers uit India.. 

Maak het jezelf gemakkelijk met Indiase currysaus uit pot

Currysaus uit pot, dat klinkt misschien een beetje als een downgrade van de Indiase keuken. Maar soms heb je gewoon geen tijd om een curry from scratch te maken. Je hebt nét die garam masala niet in huis, je komt net terug van de yoga of je kinderen moeten zo naar bed. In alle gevallen is een pot currysaus een uitkomst. Die heb je gewoon al in de kast staan en hoef je alleen maar op te warmen.

Deze pot currysaus is niet zomaar een Indiase curry. We keken met precisie naar de ingrediënten en waar we onze currysaus van maken. Zodat je niet weer af hoeft te haken bij het checken van de ingrediëntenlijst, en zodat je zeker weet dat met een pot currysaus koken een betere keuze is dan Indiase curry afhalen. 

Indiase currysaus heeft vaak een licht zoetje in zich, om alle kruiden en specerijen nog meer naar boven te halen. Wij zoeten de curry’s met kokosbloesemsuiker. Dat is wat ons betreft de betere keuze. Beter dan witte suiker of rietsuiker. 

Kies uit 3 soorten Indiase curry:

   alt   alt  alt

Meer weten over de Indiase keuken? Ga dan naar deze pagina.

Zo maak je het af met naan 

Lekkere currygerechten maak je af met naan. Vooral de Indiase natuurlijk, maar echt, bij Thaise curry kan naan ook top zijn. Koop je naan in de smaken knoflook of naturel. Warm de naan enkele minuten op in de oven. Dat maakt je Thaise of Indiase tafel helemaal af!  

Chippie erbij?

Combineer er de linzenchips bij als voor- of bijgerecht! Verrukkelijk als vegan ‘kroepoek’.

altalt

Wil je meer van de Aziatische lijn zien? De ingrediënten bekijken? Dat vind je allemaal op de pagina over de Aziatische keuken.

Verkrijgbaar bij de biowinkel of via de rode bestelknop op de productpagina’s.