Je lichaam is een tempel. Dat snappen we. Daarom is alleen het beste goed genoeg. Pure ingrediënten, zonder onnodige toevoegingen. Gewoon écht eten, waar je op kunt bouwen. Zoals deze Thaise curry’s gemaakt door échte currychefs.
In een echte Thaise curry (of currypasta) groen en rood, proef je rijke smaken zonder dat er één overheersend is. De Thaise curry’s met jackfruit zijn fris en lichtpittig. Jackfruit is een vrucht die qua structuur lijkt op kip en daarmee perfect in de vegan keuken past. De curry’s en currypasta’s zijn duurzaam geproduceerd op een van de eerste biologische boerderijen in Thailand.
Spill the dish, wat maakt deze curry zo uniek?
De lekkere currygerechten maak je af met naan. Ja echt, ze smaken ook heerlijk bij Thaise curry. Of maak een vegan Indiase massaman curry en serveer er naan bij. Verkrijgbaar in naan-knoflook of naturel. Warm de naan enkele minuten op in de oven. Dat maakt je Thaise of Indiase tafel helemaal af!
Combineer er de linzenchips bij als voor- of bijgerecht! Verrukkelijk als vegan ‘kroepoek’.
Wil je meer van de oriëntaalse lijn zien? De ingrediënten bekijken? Dat vind je allemaal op de pagina over de Aziatische keuken.
(Binnenkort) verkrijgbaar bij de biowinkel!