Paarse chiapudding

Vegan

Dit recept maak je het liefst in de avond, zodat je in de ochtend direct kunt aanvallen. Een simpel en snel ontbijtje vol superfoods en lekkere ingrediënten.

OntbijtOntbijt1 portie10 minuten bereiden
Delen:

Dit heb je nodig

Zo maak je het

  1. Meng de amandelmelk en het chiazaad in een mok. Laat dit zo’n 15 minuten weken. Roer vooral in de eerste paar minuten regelmatig door, anders gaat het chiazaad aan elkaar plakken.
  2. Doe vervolgens de kokosmelk, de maqui en de ahornsiroop erbij en roer goed door.
  3. Schep de amandelpasta lichtjes door de pudding, zodat je een marmeren effect krijgt.
  4. Maak het af met vers fruit van het seizoen. Heerlijk in de ochtend of als tussendoortje.

Tip(s)

  • Je kunt dit ook heel gemakkelijk een avond van tevoren klaarmaken. Meng dan het chiazaad, de amandelmelk, de kokosmelk, het maquipoeder en de ahornsiroop in een bakje en zet een nachtje in de koelkast.