De lekkerste vegandrop!

Ben jij een echte dropliefhebber, maar eet je het liefst zo puur en plantaardig mogelijk? Dan is de biologische en vegan drop van TerraSana wat voor jou. Je hebt de keuze uit 15 heerlijke soorten, in allerlei vormen en smaken.
image
17 juni 2022

Yay, vegan drop!

Wist je dat 14 van de 15 soorten helemaal veganistisch zijn? Alleen confetti is niet vegan. Zoveel mogelijk mensen van lekker eten laten genieten: dat is onze missie!

Klik onderaan de pagina op je favoriete soort.

Met blackstrapmelasse en bio zoethoutwortelextract

Het feit dat onze dropjes 100% biologisch en natuurlijk zijn, is al een unicum. Daar zijn er niet veel van! We bereiden ze met zoetstoffen uit de natuur: bijvoorbeeld de bijzondere blackstrapmelasse. Ook gebruiken we eersteklas zoethoutwortelextract uit Zuid-Italië. Zo weet je zeker dat je drop eet van écht goede kwaliteit!

stones drop biologisch TerraSana

Even alle dropjes op een rij.

Pastilles

Heb jij graag altijd drop op zak? Deze kleine, handige doosjes met pastilles kun je heel gemakkelijk bij je houden. Mocht je een kleine boost nodig hebben, dan heb je je vriendjes altijd in de buurt!

Dropslangen – zoet of zout

Deze slangen zijn maar liefst 80 cm lang! Daar maak je je kinderen blij mee, óf daar voel je je weer even kind bij! Om heerlijk op je gemakje van te genieten.

Tubi’s – zoet of zout

Tubi’s zijn te krijgen in 4 lekkere smaken: cacao, mint, zoet en zout. Voor ieder wat wils! Tubi’s zijn lekker zacht van structuur, maar laten je toch die lekkere ‘dropbite’ ervaren.

Maxi tubi – zoet

Maxi tubi’s zitten in een handige (en vrij bescheiden, 28 g) eenpersoonsverpakking. Zo eet je niet direct te veel drop, maar kun je toch even heerlijk genieten van een snoepmomentje. Een handig en zeer betaalbaar tussendoortje. Daar word je blij van!

Twists of zoo of wheel – zoet

Deze drie varianten lijken qua structuur het meest op elkaar. De vorm is echter compleet anders. Waarschijnlijk ken je ze van vroeger, want dit zijn bekende dropjes waar al heel wat generaties heerlijk van genieten!

Stones – zoet

Stones lijken op kleine kiezeltjes. Ook als je ze vasthebt, lijken ze hard als steen. Maar bijt je ze door, dan zijn precies zo zacht als je zou willen. Een heerlijke ervaring! Stones hebben een lekkere, mintachtige smaak.

Confetti – zoet

Confetti is een natuurlijke variant op de populaire Engelse drop. Ze hebben een lekkere bite, een middelzachte structuur en zoete smaak. De roze gedeeltes geven je net weer een andere smaaksensatie dan de zwarte. Dat is genieten! 

vegan drop confetti TerraSana