Bij Muso halen wij onze shoyu, tamari en miso

Misosoep slurpt zoveel lekkerder weg als je weet wie de miso voor je maakte. We zijn er trots op dat we al decennialang met Muso werken. Een Japans natuurvoedingsbedrijf dat macrobiotisch eten en een macrobiotische lifestyle aan de man bracht al voordat men wist dat het kon.  
image
8 juni 2022

Macrobiotisch eten is Muso’s expertise en dito levensstijl op de kaart zetten is hun missie. Muso betekent: alles hangt samen.

Macrobiotisch eten uit Japan

Volgens Muso is macrobiotiek geen trend of extreem dieet, maar een manier om je leven in te richten. Waarbij je ervan uitgaat dat je voeding in balans moet staan met natuur en al het andere leven. De producten die zij maken, worden gemaakt vanuit die intentie. Bij TerraSana bewonderen we de puurheid waarmee Muso werkt. De respectvolle relatie met lokale en kleinschalige Japanse boeren, levert Muso al 35 jaar topkwaliteit. Alles wat ze leveren komt uit biologische grondstoffen, waaronder de miso’s, tamari, shoyu, umeboshi uit ons assortiment. Het maakt ons megatrots al zo lang de exclusieve afnemer te zijn van écht eten. 

Samenwerken met misomasters die al generaties lang miso maken, dat vinden we fantastisch. Authentieker wordt het niet. Fermenteren doet de miso extra lang, in 100-jaar-oude houten vaten. We zijn dankbaar dat we deze pure en authentieke producten met jullie mogen delen. Want zoals je ze bij ons proeft, proef je ze nergens anders!

Welk Japans gerecht zet jij vanavond op tafel? Inspiratie nodig? Neem een kijkje bij onze recepten