Recepten

Wil je plantaardig eten, maar weet je niet goed hoe je dierlijke producten vervangt? Eet je graag clean en healthy? Ga je voor het eerst iets bakken met amazake of miso? Voor deze gezonde en vegan recepten hoef je geen chef te zijn. Kook, bak en voel dat het goed is!

Speciale wensen

Menugang

Cuisine

Soort gerecht

Maakgemak

Geen resultaten. Verklein je zoekopdracht om meer resultaten te zien

Vegan recepten met…

Of je nu iets speciaals zoekt voor een feestdag, een dagje met je geliefden of gewoon een zonnige dag, hier vind je heerlijke vegan recepten. Weet je niet wat je met notenpasta, pindakaas, rijstpapier , umami-saus of pinsa moet maken? Wij helpen je hier een stapje verder. Heel veel inspiratie voor jou!

PS: scroll naar boven als je vegan recepten zoekt op ingrediënt of product.

Recepten per categorie

Liefde voor vegan (recepten)

In de heerlijke wereld van vegan recepten komen lekkere pure smaken en liefde voor de natuur samen. Want een plantaardig dieet is goed voor jezelf, de dieren én de planeet. Hier vind je de lekkerste plantaardige recepten; gerechten zonder dierlijke ingrediënten. Van vegan taarten tot vegan toetjes, van vegan ontbijt tot vegan avondeten. Dus hatsa, die keuken in en genieten maar!

Ga voor een vegan ontbijt voor een fijne start van de dag of duik in de inspirerende selectie van veganistische recepten voor het avondeten. Of je nu een plantaardig dieet volgt of gewoon wilt genieten van gezonde en voedzame maaltijden, deze vegan gerechten zijn simpel, nutritious en meestal snel klaar. Iedereen kan het, ook jij die alleen kookt als het moet.

Ga jij voor snel vegan?

Voor snelle vegan recepten zit je helemaal goed. Onze plantaardige collectie bevat ook eenvoudige en heerlijke opties voor de drukke dagen. Filter onder ‘maakgemak’ op minder dan 15 minuten of minder dan 30 minuten en je krijgt precies wat je nodig hebt: snelle recepten die ook nog eens veganistisch zijn. Een bord vol inspo voor jou!

Nog meer recepten? Volg ons op Instagram