Love it a latte!

Latte met kurkuma, matcha of cacao. Houd jij van warme drankjes en wil je eens iets anders dan koffie of thee? Probeer onze kersverse curcuma lattes eens! Ze bestaan voor meer dan 50% uit kurkuma. De rest is een superfantastische mix van de beste biologische kruiden. Voor de liefhebbers van matcha en chocola hebben we ook 2 superlekkere lattes. Genoeg om met volle teugen van te genieten!
image
4 december 2020

Hoe maak je latte?

Voor een warm drankje meng je 1 theelepel (curcuma lattes) of 1 eetlepel (matcha en cacao) met 250 ml plantaardige melk. Wij adviseren rijstdrank of kokosdrank, maar in principe kan het met iedere soort. Ook met gewone melk.
 
Voor een ijslatte heb je ijsklontjes nodig en een beetje heet water om het poeder in op te lossen. Lezen hoe je dat doet? Zo maak je die heerlijke kurkuma ijslatte!

Goudkoorts met kurkuma latte

Met de curcuma lattes kun je in een paar minuten tijd heerlijke golden milk maken. Curcuma ginger latte bestaat uit überkruidige kruiden als kaneel, gember, nootmuskaat, kardemom, zwarte peper en saffraan. Curcuma vanilla latte is iets zachter van smaak en bestaat uit kaneel, cacao, gember, vanillie, zoethout en zwarte peper. Ware pareltjes!

 biologische curcuma ginger latte (met 50% kurkuma) van terrasana biologische curcuma vanille latte (met 50% kurkuma) van TerraSana

Love it so matcha

Matcha latte is een lekker en bijzonder alternatief voor koffie, ook doordat er cafeïne (theïne) in zit. In pure matcha zit ongeveer een kwart van wat er in koffie zit. Onze matcha latte is een speciale mix van gula jawa (kokosbloesemsuiker), matcha, hennep, maca en kaneel. Superlekker van smaak, felgroen van kleur. Hier kun je trouwens ook heel goed mee bakken! Deze matcha fudge is heul lekker!

biologische matcha latte van terrasana

Chocolademelk met een twist

Cacao latte is een heerlijke basis voor een aardse en toch ook zoete chocolademelk. Nét een beetje anders dan gewone. Cacao latte is ook heerlijk om koud te drinken. Zorg dan wel dat je het poeder aanmaakt met een klein beetje heet water of melk, zodat het poeder oplost. Wist je dat je met cacao latte ook heerlijk ijs kunt maken? 

biologische cacao latte terrasana

Waar koop je latte?

Kun je niet wachten om ze te proberen? Kijk bij jouw favoriete biowinkel of ze de lattes in het assortiment hebben of vraag op ze ze opnemen!

Recepten met latte

Zien in welke gerechten wij het liefst latte doen? Deze 4 heerlijke recepten met latte zijn lekker én eenvoudig!