Love it a latte! Kurkuma latte, matcha en chai

Kurkuma, matcha en chai latte. Houd jij van warme drankjes en wil je eens iets anders dan koffie of thee? Probeer onze kersverse kurkuma latte eens! Ze bestaan voor meer dan 50% uit kurkuma. De rest is een superfantastische mix van de beste biologische kruiden. Voor de liefhebbers van matcha hebben we ook een superlekkere latte. Genoeg om met volle teugen van te genieten!
image
17 juni 2022

Hoe maak je latte?

Voor een warm drankje meng je 1 theelepel (curcuma lattes) of 1 eetlepel (matcha) met 250 ml plantaardige melk. Wij adviseren rijstdrank of kokosdrank, maar in principe kan het met iedere soort. Ook met gewone melk.
 
Voor een ijslatte heb je ijsklontjes nodig en een beetje heet water om het poeder in op te lossen. Lezen hoe je dat doet? Zo maak je die heerlijke kurkuma ijslatte!

Goudkoorts met kurkuma latte

Met de curcuma lattes kun je in een paar minuten tijd heerlijke golden milk maken. Curcuma ginger latte bestaat uit überkruidige kruiden als kaneel, gember, nootmuskaat, kardemom, zwarte peper en saffraan. Curcuma vanilla latte is iets zachter van smaak en bestaat uit kaneel, cacao, gember, vanillie, zoethout en zwarte peper. Ware pareltjes!

 biologische curcuma ginger latte (met 50% kurkuma) van terrasana biologische curcuma vanille latte (met 50% kurkuma) van TerraSana

Love it so matcha

Matcha latte is een lekker en bijzonder alternatief voor koffie, ook doordat er cafeïne (theïne) in zit. In pure matcha zit ongeveer een kwart van wat er in koffie zit. Onze matcha latte is een speciale mix van gula jawa (kokosbloesemsuiker), matcha, hennep, maca en kaneel. Superlekker van smaak, felgroen van kleur. Hier kun je trouwens ook heel goed mee bakken! Deze matcha fudge is heul lekker!

biologische matcha latte van terrasana

Waar koop je latte?

Kun je niet wachten om ze te proberen? Kijk bij jouw favoriete biowinkel of ze de lattes in het assortiment hebben of vraag op ze ze opnemen!

Recepten met latte

Zien in welke gerechten wij het liefst latte doen? Deze 4 heerlijke recepten met latte zijn lekker én eenvoudig!